Konuşanlar Beyza (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Beyza (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yoluna devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. EXXEN'de ve sosyaol medya platformlarda her hafta milyonlara ulaşan programın bu haftaki konuklarından biri de Beyza oldu. Güzel konuşan hakkında internette de çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Beyza (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar 17 Mart 2023 Cuma günü 98. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Beyza oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Beyza (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


beyza


Konuşanlar Beyza (98. bölüm) kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirenlerinden biri olan Beyza, 2 aydır tanıştığı arkadaşı ile programa geldi. Sevgilisine doğum günü sürprizi yaparken yaşadığı şok ve sonrasında geçirdiği kalp krizinden bahsetti. Morga götürülürken canlandığını ve ardından da beyninde kist oluştuğundan bahsetti. Bu anlar Hasan Can Kaya da dahil olmak üzere herkeis etkiledi. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum