Konuşanlar Gülnihal kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Gülnihal kimdir? Instagram hesabı var mı?
EXXEN'in açık ara en çok izlenen programı olarak her hafta cuma günü yayınlanan gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlara geldi. 2'inci sezonun 100'üncü bölümü ile yayınlanan talk showda bu hafta adından söz ettiren isimler arasında Gülnihal de bulunuyordu. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Gülnihal kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Milyonlarca kişi tarafından her hafta ilgiyle seyredilen Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'e eklendi. 31 Mart 2023 Cuma günü yayınlanan 100. bölümde yine izleyenler gülmeye doyamazken sahneye çıkan isimler anlattıklarıyla salonu yıktı geçti. Hasan Can Kaya da kontraları ve esprileri ile kendi programına renk kattı. Bu haftanın izleyicileri arasında Gülnihal de vardı. Kendisini tanıyan tanımayan herkes araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Gülnihal kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Gülnihal kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Gülnihal, Marmaray'da tanıştığı bir erkek arkadaşıyla geldi. Özel şirkette çalışıyor. Programda verdiği cevaplarla ilgi odağı haline gelmeyi başardı. Evlenmek istediğini ve 2.5 sene sevgilisini bekleten bir başka konuşandan tavisye almayı seçebileceğini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

gulnihal

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.