Konuşanlar 98. bölüm (17 Mart) izle - Konuşanlar 98. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 98. bölüm (17 Mart) izle - Konuşanlar 98. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Konuşanlar, 17 Mart 2023 Cuma günü de platformdaki yerini alacak. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımları ile kahkaha tufanına dönüşen programın yeni haftasında neler yaşanacağı da merak konusu. Yayınlanan fragman da beklentileri yukarı çekti. Konuşanlar 98. bölüm (17 Mart) izle - Konuşanlar 98. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyrettiği gösteri olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar'da yeni hafta sabırsızlıkla bekleniyor. Hasan Can Kaya ve konukları bu cuma da yine EXXEN'deki yerini alacak. Başarılı komedyen bu hafta da yine herkesi gülmekten kırıp geçirecek. Konuşanlar 98. bölüm (17 Mart) izle - Konuşanlar 98. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde bulunmaktadır. İyi seyirler dileriz.

[related-posts id="93577" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="93579" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="93297" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="93296" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="90694" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="90691" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="90688" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="90686" color="bg-danger"][/related-posts]


 

Konuşanlar 2. sezon 98. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 98. bölümde neler olacak?

17 Mart 2023 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 98. bölüömde bir konuşan, eşine göndermek istediği çıplak fotoğrafını yanlışlıkla kayınvalidesini gönderdiğini söyleyince salon yıkıldı. Hasan Can Kaya da "Kayınvalidenden de aynı şekilde fotoğraf geldi mi?" sorusunu yöneltince gülüşmeler devam etti. Furkan Andıç'ın konuk olacağı yeni bölümde konukların verecekleri cevaplar ve anlatacakları hikayeler yine milyonların karşısında olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.