2023 Hasan Can Kaya Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi ve bilet fiyatları

2023 Hasan Can Kaya Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi ve bilet fiyatları
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilen birine imza atan Hasan Can Kaya'nın Pera'daki bölümlerinin yanı sıra Avrupa'ya ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Başarılı komedyeni izlemek ve esprilerine gülerek sahneye çıkmak isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 2023 Hasan Can Kaya Konuşanlar Avrupa turnesi bilet fiyatları kaç lira? Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi haberimizde.

Hem resmi platformda hem internette hem de sosyal medyada izlenme rekorları kıran Konuşanlar, trend listelerini patlatmaya devam ediyor. Her fragmanı ve yeni bölümü ile milyonlara ulaşan gösteride konuklarını gülmekten kırıp geçiren Hasan Can Kaya, eğlenceli sohbetleri ve yaptığı kontralar uzun süre gündemden düşmüypr. Kaya'nın Avrupaya çıkacağı tarihler de merakk onusu oldu. Birçok kez konuk sandalyesinde oturan misafirler Avrupa'dan kendisi için geldiğini söylediği başarılı standupçı bu kez farklı tarihlerde izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aylardır EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile milyonları peşinden sürükleyen başarılı komedyeni Avrupa'da izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak takvim konusunda bilgi sahibi olmak istiyor. 2023 Hasan Can Kaya Konuşanlar Avrupa turnesi bilet fiyatları kaç lira? Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi haberimizde. Sizler de yorumalrınızı yazabilirsiniz.


 

2023 Konuşanlar Avrupa turnesi biletleri nasıl alınır?

Konuşanlar'ı yurt dışında seyretmek isteyenlerin en çok ilgilendiği konulardan biri bilet. Pera için birçok kişi bilet bulamadığı konusunda şikayette bulunuyor. Avrupa gösterileri için de aynı durumun söz konusu olmaması için izleyiciler önlemlerini önceden alarak takvimleri öğrenmek adına sorgulama gerçekleştiriyor. Aşağıda yer alan Avrupa turnesi listesinde yetkili web siteleride bulunmaktadır. Buralardan bilet temin edebilirsiniz. Şu ana kadar Avrupa turnesi açıklanmayan Kaya ile iligli gelişme yaşanırsa haberimizde yer alacaktır.


 

2023 Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi

Yurt dışından pek çok seyircinin Konuşanlar için İstanbul'a geldiğine tanıklık edilmişti. Programda Hasan Can Kaya da ilgili bir şekilde konuklarını onore ederek onları sevdiğini defalarca dile getirmişti. Bu kez Hasan Can Kaya Avrupa'da gösteri yapacak, gurbetçiler ve başarılı komedyenin izleyicileri salonları dolduracak. Konuşanlar'ın hangi tarihte ne zaman olacağı duyuruldu. İşte 2023 yılı Konuşanlar Avrupa turnesine dair tüm detaylar...

Hasan Can Kaya kimdir?

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya geldi. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergiledi.

Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı.

Leman Kültür’de düzenle olarak stand up yapan Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.