Konuşanlar Başak Akdeniz (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Başak Akdeniz (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Konuşanlar Başak Akdeniz (101. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - HAP Yapım imzasını taşıyan bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar, 7 Nisan'da da EXXEN'deki yerini alacak. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu platformda hem resmi hem de sosyal medyada milyonlara ulaşan programın bu haftaki konukları da oldukça renkli. Özellikle fragmanda anlattığı hikayesiyle dikkat çekmeyi başardı. Güzelliği ile de etkiledi. O isim Başak Akdeniz'di. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunarak özel hayatına dair bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Başak Akdeniz (101. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...



Konuşanlar Başak Akdeniz kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinin başıdna gelen Başak Akdeniz 26 yaşında. Aslen Manisa Alaşehirli. 4 senedir mankenlik yapıyor. Üniversite mezunu. Pazarlama bölümünü tamamladı. Daha önce hep satış pazarlama üzerine çalıştı ve kariyerini bunun üzeirne inşa etti. Mankenlik sonrası sektörden uzaklaştı. Birçok çekime katıldı ve bundan sonraki yol haritasını objektif karşısı olarak belirledi. Yakında ise yurt dışında bir projeye dahil olmak amacında. Instagram hesabı @1basakakdeniz'dir.

*** Başak'ın program öncesinde 2 bin civarında olan takipçi sayısı şu an 110 bine yaklaştı. Programda ön plana çıkamasının yanı sıra anlattığı hikaye ve sahip olduğu güzellik nedeniyle Konuşanlar kendisine bir hayli ilgi gösterdi ve Instagram'da takibe aldı.

335780291_894203508480664_4193338657878072053_n


Erotik shop hikayesi Hasan Can Kaya'yı etkiledi

Yayınlanan fragmanda bir erotik ürün dükkanına girdiğini söyleyen güzel konuşan, o sırada hırsızlık olayı yaşandığını söyleyince Hasan Can Kaya "Çok saçma bir hikaye ama bu kadar güzel bir kız anlattı diye dinliyorum" yorumunda bulununca salondakiler gülmekten kırıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.