Konuşanlar Parla kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Parla kimdir? Instagram hesabı var mı?
EXXEN'in en çok seyredilen gösterisi olarak milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bugün yayınlanan yeni bölümde yerini alan ve sahneye çıkan isimler arasında Parla da vardı. Güzel konuşan hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Parla kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar 10 Mart 2023 Cuma günü 97. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Parla oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Parla (97. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar  Parla (97. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak adından söz ettirmeyi başaran Parla aslen İran Azerisi. Sevgilisi yok. 97. bölümde Konuşanlar'da sahneye çıkan konuklar arasındaydı.

konusanlar-parla

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.