2023 Konuşanlar bilet fiyatları kaç lira? Konuşanlar'a nasıl bilet alınır

2023 Konuşanlar bilet fiyatları kaç lira? Konuşanlar'a nasıl bilet alınır
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkan Hasan Can Kaya'yı canlı olarak izlemek isteyenler araştırmalarda bulunarak biletler hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Pera'nın yanı sıra Harbiye Açık Hava Tiyatrosu ve Avrupa turneleri için de sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar'a nasıl bilet alınır? Konuşanlar 2023 bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile milyonlara ulaşmayı başarak ve her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izlenen Konuşanlar hem resmi platformda hem de diğer mecralarda rekorlar kırıyor. Sosyal medyadaki kısa kesit olarak paylaşılan birçok görüntü on milyonlarca izlenme elde ediyor. Haftalık bölümler zirveden inmiyor.  Ancak ünlü komedyeni canlı izlemek ve eğlenceye ortak olmak isteyenler bilet alarak salona veya etkinlik alanında bulunmayı hedefliyor. Bunun için de internette sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Konuşanlar'a nasıl bilet alınır? Konuşanlar 2023 bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde.


[related-posts id="97341" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="781" color="bg-success"][/gallery]



 

Konuşanlar'a nasıl bilet alınır?

Hasan Can Kaya'nın izleyicilere soru sorduğu ve 2. bölümde sahneye birkaç konuşanı seçerek çıkardığı programa katılmak isteyenler belirli aralıklarla duyurulan çekim tarihleri için bilet alabilmektedir. Mobilet üzerinden satışı gerekleştirilen biletler çift ve tek olarak sunulmaktadır. Bilet sahiplerinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Ayrıca düzensiz oturma sistemi olduğundan sandalyenizin yeri konusunda garantiniz bulunmamaktadır.


Konuşanlar bilet fiyatları

  • Kadın Bileti: 200,00 ₺
  • Erkek Bileti: 200,00 ₺
  • Çift Bileti (Kadın-Erkek): 400,00 ₺


 


Hasan Can Kaya kimdir?

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya geldi. Aslen Malatayalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergiledi.

Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede popülerliğe ulaştı. Dönem dönem ünlü isimleri de programda ağırlayan Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşıdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum