Konuşanlar Kübra (99. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Kübra (99. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden renkli konukların yer aldığı programda bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Kübra oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulamada bulunuyor. Konuşanlar Kübra (99. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar 24 Mart 2023 Cuma günü 99. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Kübra oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Kübra (99. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Kübra kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören konuşanlarından biri olan Kübra anaokulu öğretmeni. Kısa süre önce sevgilisinden ayrıldığını ve erkeklerin kendisine yaklaşımını önemli bulduğunu anlattı. İstanbul Bakırköy'den katıldı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.