Konuşanlar Yudum kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Yudum kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bir bölümü daha ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden renkli konuşanların Pera'da anlattıkları ile milyonlara ulaşan programın bu haftaki konuklarından biri de Yudum'du. Güzel konuşan fragman başta olmak üzere dikkat çekmeyi başardı ve hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Konuşanlar Yudum kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın 2. sezondaki 101. bölümü 7 Nisan'da yayınlandı. Birbirinden komik hikayelerin anlatıldığı renkli programa katılan isimler başlarından geçenler kadar verdikleri cevaplarla da izleyiciler kadar seyircileri de güldürdü. Onlar arasında Yudum da vardı. Peki, Konuşanlar Yudum kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


[related-posts id="97341" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="781" color="bg-success"][/gallery]


konusanlar_yudum-2



Konuşanlar Yudum kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiremesi beklenen konuşanladan biri olan Yudum 33 yaşında. İstanbul'da yaşıyor. Sosyoloji bölümü mezunu. Maltepe Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor. Twitter ve Instagram hesabı @yudumwo'dur.

konusanlar_yudum1

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.