Konuşanlar'da kadın konuşandan flaş itiraf: Türkleri kaba göstermemek için Rus kadının öpmesine izin veridm

Konuşanlar'da kadın konuşandan flaş itiraf: Türkleri kaba göstermemek için Rus kadının öpmesine izin veridm
EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın 102. bölüm fragmanı paylaşıldı. Kadın bir konuşan, Türkleri kaba göstermemek adına Rus kadının kendisini öpmesine izin verdiğini söyledi.

BURAK ZİHNİ - HAP Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın yeni bölüm fragmanı bugün paylaşıldı. Yine komik anların ekranlara geleceği gösteride Hasan Can Kaya'nın konukları söyledikleriyle yine çok konuşulacak. Özellikle bir kadının yaptığı açıklama herkesi şoke etti. Genç konuşan, Türkleri kaba göstermemek adınaRus kadının kendisini öpmesine izin verdiğini dile getirdi.


Hasan Can Kaya da şaşırdı: Karşı çıkmadım

Bu haftanın fragmanında yer alan bir konuşan, batırma hikayesi anlatmak istediğini söyledi. Mikrofonu aldıktan sonra "Bir barda Rus bir kadınla konuşuyorduk. Rusçam olduğu için yardım etmeye çalışıyordum. Bir anda beni öpmeye başladı" dedi. Hasan Can Kaya da "Sen nasıl bir yardım etmeye çalışıyordun ki seni öpmeye başladı?" sorusunu sordu.


Konuşan ise; "İçki almak istiyordu. O anda yardım ettim. Sonra sohbet etmeye başladık. Nereden geldin, ne yapıyorsun diye. Sonra öpmeye başladı" ifadelerini kullandı. Ünlü komedyen ise "Karşı çıkmadın mı?" diye sordu.

Genç kadın, Türkleri kaba göstermek istemediği için karşılık vermediğini dile getirdi. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.