Konuşanlar Bilge (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Bilge (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
EXXEN'in ilgiyle seyredilen formatlarından Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımı ile gerçekleşen programa katılan ve adından söz ettirmeyi başaran isimlerden biri Bilge oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Bilge (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

BURAK ZİHNİ - HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 101. bölümü 7 Nisan 2023 Cuma günü EXXEN'de yerini alıyor. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın esprilerinin yanı sıra katılımcıların da anlattıkları ve söyledikleri ile daha da komik hale gelen programda fragman yayınlandığından bu yana isminden söz ettiren konuşanlardan biri Bilge oldu. Güzel konuşanı tanımak veya hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler internette sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Bilge (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

[related-posts id="97341" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="781" color="bg-success"][/gallery]
[related-posts id="96365" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="96361" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95300" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95291" color="bg-warning"][/related-posts]
[related-posts id="94769" color="bg-dark"][/related-posts]


Konuşanlar Bilge kimdir?

Bu haftanın adındn en çok söz ettiren isimlerden biri olan ve yeni bölüm fragmanından itibaren dikkat çeken Bilge, evlenip boşandığını söyledi. 44 yaşında. İstanbul'dan programa geldi. Kardeşi ile sahibi olduğu şirkette denetim işleri ile uğraşıyor. Yudum, sevgilisi olduğunu öne sürdü ancak kendisi reddetti. Hasan Can Kaya ne kadar birlikte olduklarını söyleyince 3 aylık cevabı alınca yaptığı espriyle salondakileri gülmekten kırıp geçirdi. Bilge beğendiği bir erkeği etkilemek için yemek fotoğrafı atacağını söyledi. Kaya ise bu cevaba da herkesi güldüren bir kontra ile yanıt verdi. Instagrm hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Bilge (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.