Konuşanlar Şerihan kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Şerihan kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Konuşanlar'da yeni bölüm yayınlandı. Gösterinin bugünkü yeni haftasında Şerihan adından söz ettiren isimlerden biri olarak öne çıktı. Kendisi hakkında da internette araştırmalarda bulunuluyor.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla yayınlanan ve her bölümüyke izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın 2. sezondaki 99. bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Rekorlar kıran gösteride bu hafta da yine birbirinden renkli isimler vardı ve Şerihan da onlar arasında bulunuyordu. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Şerihan kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. 



Konuşanlar Şerihan kimdir?

HAP Yapım'ın imzasıyla EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'da 99. bölümün en çok konuşulan isimlerinden biri olan Şerihan, 60 yaşındaki babasının 34 yaşındaki eşi ile birlikte Pera'ya geldi. Ayrıca ağabeyinin eşi de yine stüduyoda yerini aldı. Bekar ve sevgilisi yok. Babası Ürdünlü annesi Türk. Instagram hesabı bilinmemektedir.

serihan-konusanlar

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.