Konuşanlar'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu!

Konuşanlar'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu!
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın yeni sezonu sabırsızlıkla bekleniyor. Programın başlayacağı tarih belli oldu.

Pera'da ağırladığı konukları, renkli şakaları ve anlatılan hikayelerinin yanı sıra verilen cevaplarıyla gündem olan Konuşanlar, 110. bölümle birlikte sezona veda etmişti. Tatilin başlamasıyla beraber izleyiciler de fenomen programı sabırsızlıkla bekliyor ve bir an önce izlemek istiyor. Hasan Can Kaya'nın hazırlayıp sunduğu yapımı seyretmek üzere binlerce kişi araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte 111. bölüm tarihi haberimizde yer alıyor.

Son bölümde neler oldu?

Konuşanlar'ın yaz tatili öncesindeki son bölümünde birbirinden komik misafirler hem sahnede hem de oturdukları sandalyelerde verdikleri cevaplarla adından söz ettirdi. Özellikle Yeliz internette binlerce kez paylaşıldı. Avukat Gizem ve Nur da yine en çok konuşulanlar arasındaydı.

Konuşanlar yeni sezon ne zaman başlayacak?

9 Haziran'da sona eren sezonla birlikte programın ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu. Yayın tarihi de ortaya çıktı. Konuşanlar'ın çekimleri yapıldıktan 3 hafta sonra yayınlanıyor diye tahmin ediliyor. 14 Ağustos'ta yapılan ilk çekimin ardından 8 Eylül'de EXXEN'de yerini alması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.