Konuşanlar Dora kimdir, Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Dora kimdir, Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olan Konuşanlar, yeni bölümü ile yayınlandı. Programa bu hafta damga vuran isimlerden biri de Dora'ydı. Güzel konuşan hakkında internette sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Detaylar haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, 2. sezonun 109. bölümü ile 2 Haziran 2023 Cuma tarihinde yayınlandı. Birbirinden komik konukların anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla milyonlara ulaşan başarılı gösteride öne çıkan isimlerden biri de Dora'ydı. Güzel konuşan tüm süre boyunca mikrofonu eline aldığı her an adından söz ettirmeyi başardı. Peki, Konuşanlar Dora kimdir, Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.



Konuşanlar Dora kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Dora, lise öğrencisi. 18 yaşında. Pera'ya babası ve onun hanımefendi arkadaşıyla geldi. Babasının, kız kardeşinin kendisinden daha akıllı olduğunu söylemesi kendisini kızdırdı. Ancak gülüşü ve pozitifliği ile dikkat çekmeyi başardı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-dora.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.