Konuşanlar Avukat Gizem ve Yılmaz (110. bölüm) kimdir?

Konuşanlar Avukat Gizem ve Yılmaz (110. bölüm) kimdir?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Konuşanlar, sezon finali ile ekranlara veda etti. Bugüne damga vuranlar arasında Yılmaz ve Gizem de vardı. Peki, Konuşanlar Avukat Gizem ve Yılmaz (110. bölüm) kimdir? İşte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, HAP Film Yapım imzasıyla EXXEN'deki yerini aldı. 9 Haziran 2023 Cuma günü yayınlanan 110. bölüm de herkesi gülme krizine sokan programda bugüne damga vuran isimler arasında Yılmaz ve Gizem de bulunuyor. Kendileri hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Avukat Gizem ve Yılmaz (110. bölüm) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar Yılmaz ve Gizem kimdir?

Bu haftanın fragman yayınlandığından yana en çok aranan isimlerinden biri olan Yılmaz, emekli avukat. Eşi olmasına rağmen sevgilisiyle stüdyoya geldiğini söyleyince herkesi şaşırttı. Ayrıca durumdan eşinin haberdar olduğunu anlatınca salondakiler bir anda oldukları yerde kaldı. Ancak durumu Gizem düzeltti. Avukatlık yapan güzel konuşan, başka bir arkadaşı ile geleceğini ancak Yılmaz'ın ünlü komedyeni çok sevdiği için getirdiğini anlattı.

Gösterinin ilerleyen anlarında Yılmaz'ın söylediği sözlerle utanmaya başlayan ve yüzü kızaran genç konuşan için muzipliğini sürdüren Kaya, mesleki kariyerin burada son bulduğunu ve bazı videolarının 50 milyon izlendiğini söyleyerek takıldı. Gizem ve Yılmaz'ın Instagram hesabı bilinmemektedir.

Gizem'in sevgilisi yok ve bugüne kadar da olmadı. Geniş omuzlu ve uzun boylu sevgili istediğini söyledi.

Uyarı

5846 sayılı kanunun 71'inci naddesine göre
1. Eser sahibi veya halefinin rızası olmadan henüz alenileşmemiş bir eseri umuma arzeden veya yayımlıyan;
2. Bir esere veya çoğaltılmış nüshalarına sahip veya halefinin müsaade etmediği bir ad koyan;
3. Başkasının eserini kendi eseri veya kendi eserini başkasının eseri olarak gösteren veya 15 inci maddenin ikinci fıkrası hükmüne aykırı hareket eden; 4. 32,33,34,35,36,37,39 ve 40 ıncı maddelerdeki hallerde kaynak göstermeyen veya yanlış yahut kifayetsiz veya aldatıcı kaynak gösteren; kimseler hakkında 500 liradan 5.000 liraya kadar ağır para cezası veya 7 günden üç aya kadar hapis cezası hükmolunur.
Uyarının eklenme tarihi: 09/06/2023 08:16

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.