Konuşanlar Özge (106. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Özge (106. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
Konuşanşlar'ın 106. bölümünde öne çıkan isimlerden biri de Özge oldu. Peki, Konuşanlar Özge (106. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar, yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konukların anlattıkları hikayeler, verdikleri cevaplar, anıları, batırma ve fantazileri ile kahkaha tufanına dönüşen programda bu hafta öne çıkan isimlerden biri de Özge oldu. Genç konuşan mikrofonu aldığı andan itibaren seyircilerin dikkatini çekti ve güzelliği ile de ön plana çıkmayı başardı. İzleyiciler de kendisi hakkında internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Özge (106. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar Özge kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Özge, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde konservatuvar öğrencisi. Viola çalıyor. 20 yaşında. Müziği seçtiği için bir tık pişmanlık yaşadığını anlattı. Sempatik bir erkek erkek arkadaşı olmasını istediğini söyledi. Son ayrıldığı sevgilisinin, duygularından emin olmadığını ve bu yüzden bitirdiklerini dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.