Konuşanlar Sıla (113. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Sıla (113. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olan Konuşanlar, yeni bölümle seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konuklar arasında Sıla da bulunuyordu. Peki, Konuşanlar Sıla (113. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar, 113. bölümüyle 22 Eylül 2023 Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Renkli konukların anılarını anlattığı, sorulara yanıt verdiği ve muzip cevaplarıyla güne damga vurduğu programda öne çıkan bazı isimler vardı. Onlardan biri de Sıla oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Sıla (113. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Sıla (113. bölüm) kimdir?

Bugün 113. bölümü ile EXXEN'de paylaşılan Konuşanlar, yine herkesi güldürmeyi başardı. Anlattıklarıyla sahneye çıkan isimlerden biri de Sıla'ydı. Kendisinin Ordu, babasının Ardahanlı olduğunu söyledi. Evlilik teklifi aldı ve bu yüzükle Pera'ya geldi. Teklifin ise Bursa'da bir otomobil içinde yapıldığını, torpidoyu açınca yüzük çıktığını anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

23897489237428937489.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.