Konuşanlar Yağmur Yassıkaya (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Yağmur Yassıkaya (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 115. bölümü ile yayınlandı. Birbirinden renkli konukların bulunduğu güne damga vuran isimlerden biri Yağmur Yassıkaya oldu. Konuşanlar Yağmur Yassıkaya (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla seyircilerin karşısına çıkan Konuşanlar, EXXE'ndeki yerini aldı. Başarısıyla her hafta milyonlara ulaşmayı sürdüren programda güne damga vuran isimlerden biri de Yağmur Yassıkaya oldu. Güzelliği ile dikkat çeken konuşan hakkında çok sayıda kişi internette araştırmada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Yağmur Yassıkaya (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

Konuşanlar Yağmur Yassıkaya kimdir?

Bugün adından en çok söz ettiren isimlerden biri olarak arananlar listesine giren Yağmur Yassıkaya, Avustralya'da yaşıyor. Başkent Sydney'de Macquarie Üniversitesi'nden mezun oldu. Türk mutfağı üzerine bir restoranı vardı. Ardından finans hizmetleri veren bir şirkette kariyerine aadım attı. 8 yıldır farklı kademelerde çalışıyor. Hayvanlar için 1000 Avustralya doları yardımda bulundu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

yagmur-yassikaya.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.