Konuşanlar Bilgesu (114. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Bilgesu (114. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 114. bölümü ile yayınlandı. Haftaya damga vuran isimlerden biri Bilgesu oldu. Peki, Konuşanlar Bilgesu (114. bölüm) kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'da gülme garantili bölümler devam ediyor. Onlardan biri de bugün yayınlandı. 29 Eylül 2023 Cuma günü izleyicisiyle buluşan yapımı izlemek isteyenler ekran başına kilitlenedi. Pera'ya konuk olarak gelenlerin soruları yanıtladığı ve anılarını anlattığı program yine ilgiyle seyredildi. Bölümde adı en çok konuşulanlardan biri de Bilgesu oldu. Peki, Konuşanlar Bilgesu (114. bölüm) kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

konusanlar-bilgesu.webp

Konuşanlar Bilgesu kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olan Konuşanlar'a katılan Bilgesu, kuzeniyle birlikte stüdyoya geldi. 21 yaşında. Aslen Sivaslı. Sevgilisiyle bir küs bir barışık ilişkisi var. Şu anda da onun yazlıkta olduğunu söyledi ve ayrı geldiğini anlattı. Hasan Can Kaya da bu durumu fırsata çevirerek espriyi patlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.