Konuşanlar 114. bölüm (29 Eylül) izle - Konuşanlar 114. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 114. bölüm (29 Eylül) izle - Konuşanlar 114. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
 DAMGA Editörü
EXXEN'in en çok seyredilen programı Konuşanlar, 29 Eylül 2023 Cuma günü 114. bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak. Konuşanlar 114. bölüm (29 Eylül) izle - Konuşanlar 114. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle haberimizde.

Her hafta cuma günü yayınlanan bölümleri ile izleyenlerinin karşısına çıkan Konuşanlar, bir kez daha EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden renkli konumların Pera'ya geldiği ve soruları yanıtlayıp anılarını anlattığı programda sahneye çıkan isimler de cevaplarıyla herkesi meraklandırıyor. Fragman seyircileri heyecanlandırmıştı. Şimdi ise sıra yeni bölümde. Konuşanlar 114. bölüm (29 Eylül) izle - Konuşanlar 114. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Konuşanlar 3. sezon 114. bölümde neler olacak?

29 Eylül'de yayınlanacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümünde bir konuşan, kedi köpek tasması bağışlayabileceğini söyleyince Hasan Can Kaya da espriyi patlattı. Ardından bir kadın konuşan da astronot kıyafetleri olmadan ayda dolaşmayı istediğini anlattı. Bir çiftin cinsel hayatının deşifre edilmesi ise herkesi güldürdü.

Konuşanlar 3. sezon 114. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 115. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.