Konuşanlar Ela (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Ela (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Milyonlarca kişi tarafından izlenmeye devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Ela oldu. Peki, Konuşanlar Ela (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

EXXEN'in en çok seyredilen yapımı Konuşanlar, yepyeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konukların geldiği ve anılarını anlatarak sorulara cevap verdiği yapımda yine kahkaha dolu anlar yaşandı. Günün en çok konuşulan isimlerinden biri de Ela oldu. Genç ve güzel konuşan hakkında internette araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Ela (115. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

Konuşanlar Ela kimdir?

Bugün yayınlanan 115. bölümle birlikte Konuşanlar'da milyonların tanıdığı Ela, pırlanta satıcısı. Programa 2 arkadaşı ile geldi. Biri ebe diğeri ise gemi mühendisi. 10 milyon dolar karşılığında ailesinden vazgeçebileceğini esprili bir dille anlattı. Hasan Can Kaya da sesi nedeniyle kendisine takıldı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

kj32h4jk2h432.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.