Konuşanlar Cansu Atağ (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Cansu Atağ (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
EXXEN'in popüler yapımı Konuşanlar, 13 Eylül'de 116. bölümüyle yayınlandı. Birbirinden renkli isimler arasında Cansu da vardı ve kendisinden sıklıkla bahsettirmeyi başardı. Konuşanlar Cansu (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile her geçen gün daha fazla kişi tarafından seyredilen Konuşanlar, bugün yine platformdaki yerini aldı. Resmi yayınların yanı sıra sosyal medyada da paylaşım rekorları kıran programı izleyenler keyifli bir saat geçirdi. Güne damgasını vuran isimlerden biri de Cansu oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Cansu (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

8297789379289843.webp

Konuşanlar Cansu kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümde Konuşanlar'a damga vuran Cansu, Bolu'da yaşıyor. Burada bir pastane sahibi. Kardeşi Gözde ve kuzeni ile salona geldi. Sempatik tavırları ve cevaplarının yanı sıra lotus dövmesi ile de dikkat çekmeyi başardı. Uzun boyuyla da çok konuşuldu. Güzel konuşan programda adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olmayı başardı. İnternette de hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor.

Cansu Atağ kimdir?

Konuşanlar'a katılan Cansu'ya dair en çok merak edilen konulardan biri soyadı. Böylelikle sosyal medya mecralarında daha kolay bulunabiliyor. Kendisinin tam adı Cansu Atağ'dır. Bolu'daki yerel medyaya pastanesi ve sektöre yönelik verdiği bir röportajda soyadı da eklenmiştir.

32h32g4jh23jh432.webp

Konuşanlar Cansu Instagram hesabı

Gösterinin 116. bölümüne damga vuran Cansu'nun Instagram hesabı da merak konusu oldu. Profili gizli olmakla birlikte bin 500'e yakın takipçisi vardır. @cansuatag1455 profilinden takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum