Ayşenur Parlak (pembekurdeleli) kimdir, hastalığı ne, son durumu nasıl, eşi Savaş Parlak (savasanbaba) kim, ne iş yapıyor?

Ayşenur Parlak (pembekurdeleli) kimdir, hastalığı ne, son durumu nasıl, eşi Savaş Parlak (savasanbaba) kim, ne iş yapıyor?
Sosyal medya fenomenlerinden olan Ayşenur Parlak son günlerde geçirdiği rahatsızlıkla yeniden gündemde. Peki Ayşenur Parlak kim, eşi Savaş Parlak’ın mesleği ne?

Instagram’da popüler hesaplardan biri olan pembekurdeleli’nin sahibi olan Ayşenur Parlak zor günler geçiriyor. Daha önce de çeşitli hastalıklar geçiren Parlak’ın tedavi süreci sosyal medyadan takipçileriyle anbean paylaşılıyor. Ayşenur Parlak’ın hastalık ve tedavi günlerine dair tüm gelişmeleri eşi Savaş Parlak (savasanbaba) sosyal medya kullanıcıalarına aktarıyor. Peki Ayşenur Parlak öldü mü, hastalığı ne, son durumu nasıl? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Ayşenur Parlak hayatını kaybetti

Uzun süredir hastanede tedavi gören sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, 13 Kasım 2023 Pazartesi günü hayatını kaybetti. Haberi eşi Savaş Parlak sosyal medya hesabından duyurdu.

Ayşenur Parlak son durumu ne?

Tanınmış Influencer’lar arasında yer alan Ayşenur Parlak, sağlık sorunları ile mücade ediyor. Daha önce birden fazla kez kanser atlatan Parlak şu günlerde sarılık ve karaciğer problemleri ile mücadele ediyor. Zaman zaman bilinç kayıpları yaşayan Ayşenur Parlak’ı eşi Savaş Parlak bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Kızları Ela ile Aydın’da yaşayan Parlak çifti tedavi için İzmir ve İstanbul gibi şehirlere yolculuk yapıyor.

Ayşenur Parlak’ın eşi Savaş Parlak (savasanbaba) kimdir?

Son günlerde sosyal medya hesabını aktif olarak kullanamayan Ayşenur Parlak hakkındaki tüm gelişmeleri @savasanbaba Instagram hesabı ile tanınan eşi Savaş Parlak aktarıyor.

Ayşenur Parlak’ın hastalığı ne?

Ayşenur Parlak’ın; daha önce 12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini ve 30 yaşında ise üçüncü evre lenfomayı yendiği biliniyor.

par.png

s-43c4a8b6c58284e20b8b4ec92661022c4518b1e0.webp

ays.png

bit.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.