Sosyal medya fenomeni fitness antrenörü Aleyna Küçük kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, sevgilisi kim, Instagram hesabı ne?

Sosyal medya fenomeni fitness antrenörü Aleyna Küçük kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, sevgilisi kim, Instagram hesabı ne?
Fitness antrenörlüğünü yaptığı kişinin sevgilisi tarafından saldırıya uğradığı haberleri ile gündem olan sosyal medya fenomeni spor eğitmeni Aleyna Küçük’ün kim olduğu merak ediliyor.

Sosyal medya fenomeni ve fitness antrenörü olan Aleyna Küçük bir dayak haberi ile gündem oldu. Spor eğitimi verdiği öğrencisinin evine giden Aleyna Küçük, dersin ardından öğrencisinin evinde duş alırken adamın sevgilisinin saldırısına uğradı.

Eve gelen kadının saldırısına uğrayan Aleyna Küçük’ün parmağı ısırıldı ve vücudunun çeşitli yerleri yaralandı. Haberin duyulmasının ardından ise pek çok kişi fitness antrenörü Aleyna Küçük’ün kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki fenomen antrenör Aleyna Küçük kimdir, Instagram hesabı var mı, evli mi, kaç yaşında?

Aleyna Küçük kimdir, kaç yaşında, nereli?

Spor eğitmenliği yapan Aleyna Küçük aynı zamanda sosyal medya fenomeni olarak da tanınıyor. Online olarak fitness koçluğu yapan Küçük, Beykent Üniversitesi’nden mezun. Küçük’ün yaşı, doğum tarihi ve nereli olduğuna dair detaylı bilgiler mevcut değil.

Aleyna Küçük evli mi, sevgilisi var mı, eşi kim?

Sosyal medya hesabından spor yaptığı anlara dair çeşitli paylaşımlar yapan Aleyna Küçük’ün özel hayatına dair pek fazla bilgi bulunmuyor.

Aleyna Küçük Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Aleyna Küçük’ü Instagram’da 38 binden fazla kişi takip ediyor. Küçük’ün platformdaki kullanıcı ismi ise @1aliinaay.

ayk.png

p.png

0x0-fenomen-fitness-antrenoru-aleyna-kucuke-kiskanc-sevgili-dayagi-ogrencisinin-evinde-dus-aldi-sonra-1700019886099.jpeg

0x0-fenomen-fitness-antrenoru-aleyna-kucuke-kiskanc-sevgili-dayagi-ogrencisinin-evinde-dus-aldi-sonra-1700019886377.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Ataberk Yeşil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.