Adanalı fenomen Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında, öldü mü, öldürüldü mü?

Adanalı fenomen Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında, öldü mü, öldürüldü mü?
Daha önce İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak ünlü olan sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın evinde ölü bulunduğu haberlerinin ardından gözler kim olduğuna dair sorulara çevrildi.

İşte Benim Stilim moda programına katıldıktan sonra sosyal medya fenomeni olan Yağmur Taktaş, geçtiğimiz hafta evinde ölü bulundu haberleriyle gündem oldu. ABD'de yaşadığı evinde hayatını kaybeden Yağmur Taktaş'ın kim olduğu ve hayatına dair pek çok soru vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Yağmur Taktaş kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? Yağmur Taktaş neden öldü? Yağmur Taktaş öldürüldü mü? İşte sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş hakkında merak edilen soruların yanıtı haberimizde..

Yağmur Taktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Yağmur Taktaş, 1996 yılında Adana'da doğdu. Adanalı olan Taktaş kentteki Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamladı. Lise mezunu olan Yağmur Taktaş Balık burcudur. Modaya olan ilgisinden dolayı 2016 yılında İşte Benim Stili yarışmasına katılmış ve burada ünlü olmuştu. Yarışma bittikten sonra sosyal medya fenomenliğine atılan Taktaş, bir süredir ABD'de yaşam sürüyordu. Geçtiğimiz günlerde ABD'de kaldığı evde hayatını kaybettiği belirlenen Yağmur Taktaş, memleketi Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Taktaş 28 yaşında hayatını kaybetmiştir.

18714774-728xauto.webp

Yağmur Taktaş neden öldü, öldürüldü mü?

Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD'de kaldığı evde ölü bulunmasının ardından sosyal medyada oldukça konuşuluyor. İşte Benim Stilim yarışmasına katıldıktan son ABD'de yaşam süren Taktaş, henüz ölüm nedeni bilinmiyor. Yağmur Taktaş'ın ailesi yapılan otopsinin ardından naaşı Adana'ya getirip toprağa verdi. Taktaş'ın ölüm haberi henüz olarak bilinmese de ailesi Yağmur Taktaş'ın cinayete kurban gittiğini iddia ederek birlikte yaşadığı sevgilisinden şikayetçi oldu. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.