Yazar Eylem Tok kimdir, kaç yaşında, nereli, neden gündemde?

Yazar Eylem Tok kimdir, kaç yaşında, nereli, neden gündemde?
Ünlü yazar Eylem Tok, sosyal medyada bugün en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Birçok kişi Eylem Tok hakkındaki bilgileri merak ediyor.

Dün akşam Eyüpsultan ilçesinde Eylem Tok'un 16 yaşındaki oğlunun yaptığı trafik kazasının ardından yazar Eylem Tok oldukça merak edilip araştırılıyor. Ünlü yazar hakkında çıkan oğlunu Mısır'a kaçırdı haberlerinin ardından Eylem Tok ile ilgili her bilgi vatandaşlar tarafından ilgi çekiyor. Peki Eylem Tok kimdir? Yazar Eylem Tok nereli, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Yazar Eylem Tok kimdir, nereli, kaç yaşında?

Türkiye'nin tanınmış yazar, şair, senarist ve yönetmenlerinden biri olan Eylem Tok, "Mihr", "Allah’ın Piyonları", "Noktalar" ve "Acı Şeker" gibi eserleri en çok satanlar listesinde yer almasıyla bilinmektedir. 2016 yılında soyut sanat filmi "Sintiyatpera"yı yöneten ve senaryosunu yazan Tok, bu filmle Türkiye ve uluslararası birçok film festivalinde finale kaldı. Tok'un ayrıca, "Dev ve Üç Cüceler" ve "Dev ile Üç Cüce" adlı çocuk kitapları İngiltere, ABD ve Kanada'da da yayımlandı.

195604692-eylemtok22.jpg

Eylem Tok neden gündemde?

Yazar Eylem Tok, dün gece 16 yaşındaki oğlu Timur Cihan'ın Eyüpsultan ilçesinde yaptığı trafik kazasında bir kişinin hayatını kaybetmesiyle gündeme geldi. Eylem Tok, yaşanan trafik kazasının ardından oğlunu Mısır'a kaçırdığı haberleriyle gündemde en çok merak edilen isim oluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.