Konuşanlar Osman (116. bölüm) geri döndü! Osman Instagram hesabı

Konuşanlar Osman (116. bölüm) geri döndü! Osman Instagram hesabı
EXXEN'in en çok sevilen programlarından biri olan Konuşanlar, yeni bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Güne damga vuran isimlerden biri de Osman oldu. Konuşanlar Osman kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Milyonları peşinden sürükleyen Hasan Can Kaya'nın Pera'ya konuk olarak gelen izleyicileriyle birlikte her hafta cuma günü EXXEN'de yer aldığı Konuşanlar, yeni bölümü ile seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli isimlerin yer aldığı gösteride adını daha önce de duyurmayı başaran Osman da bulunuyordu. Kendisini görenler hem sevindi hem tebessüm etti hem de cevaplarıyla güldü. Peki, Konuşanlar Osman kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Osman kimdir?

Bu hafta sahneye çıkmasa da yine de adından söz ettiren Osman Yüksel, Kahramanmaraş'tan gösteriye geldi. Programdan sonra ünlendiğini ve askerde bunu sıkça kullandığını dile getiren genç konuşan, doğu bölgesinde görev yaptığını ve Irak'a çok yakın olduklarını söyledi. 21 yaşındaki Osman'ı görenler ve tanıyanlar da oldukça sevindi. İlk katıldığı bölümde Survivor ekibi vardı ve Sema ile samimi sohbetleri program boyunca kounşulmuştu. Kendisini Instagram'da @osmantny07 profilinden takip edebilirsiniz.

hjj234h23hgg432j.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.