Konuşanlar Gözde Nur Atağ (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Gözde Nur Atağ (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni bölümü ile yayınlandı. Güne damga vuranlar arasında Gözde de bulunuyordu. Peki, Konuşanlar Gözde Nur Atağ (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Milyonların izlemeye doyamadığı Konuşanlar'ın 116. bölümü 13 Ekim 2023 Cuma tarihinde yayınlandı. Ekranlarının başına geçen seyirciler unutulmaz bir saat geçirirken konuk olarak gelenler de renk kattı ve daha keyifli gösteri olmasını sağladılar. Bugün adından en çok söz ettirenlerden biri de Gözde Nur oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Gözde Nur Atağ (116. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Gözde kimdir?

Bugün yayınlanan 116. bölümde seyircilerin karşısına çıkan Gözde, Hasan Can Kaya'nın ilk konuşturduğu isim oldu. 21 yaşında. Paramedik mezunu ancak şu an bir işle uğraşmıyor. Bekar ve sevgilisi yok. Ablası Cansu da "Benim paramı yiyor" diyerek kendisine takıldı. Güzelliği ile de dikkat çeken genç konuşanın muhabbeti ünlü komedyeni açmayınca o da kontralarıyla salondakileri güldürdü. Instagram hesabı @gozdenratag'dır.

89327432743.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.