Konuşanlar Sümeyye (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Sümeyye (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Konuşanlar, yeni bölümüyle yayınlandı. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri Sümeyye oldu. Peki, Konuşanlar Sümeyye (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milyonların her hafta ekran başına kilitlendiği ve doyasıya güldüğü Konuşanlar, 23 Şubat 2024 Cuma günü EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden renkli konukların bulunduğu stüdyoda yine adından söz ettiren birkaç konuşan öne çıktı ve kendileriyle ilgili çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Onlar arasında Sümeyye de bulunuyor. Peki, Konuşanlar Sümeyye (135. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktaıdr.

Konuşanlar Sümeyye (135. bölüm) kimdir?

Bugün milyonların karşısında kameralar önüne çıkan Sümeyye, bir sağlıklı yaşam merkezinde hemşire olarak çalıştığını ve ozon tedavisi verdiğini söyledi. Bunun üzerine Hasan Can Kaya da rahat durmayarak kontraları arka arkaya sıraladı. Kendisi ünlü komedyene depremzedelere yaptığı bağışlardan dolayı teşekkür etti. Güzelliği ve dövmesiyle de merak uyandırdı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-sumeyye.webp
Konuşanlar'ın 135. bölümüne katılan Sümeyye, mini etek boyu ile bakışları üzerinde topladı

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.