Konuşanlar Sümeyya (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Sümeyya (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, yeni haftada da seyircilerin karşısına çıktı. Sümeyya da bugüne damga vuran isimlerdendi. Konuşanlar Sümeyya (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile her hafta 1 saat boyunca seyircileri güldürmeyi başaran Konuşanlar, yeni bölümü ile yayınlandı. EXXEN'de paylaşılan gösteriye damga vuran isimlerden biri de Sümeyya oldu. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Sümeyya (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Sümeyya (133. bölüm) kimdir?

Bugün yayınlanan yeni bölümde Konuşanlar'ı izlemeye gelen Sümeyya çok fazla süre alamadı. Eline mikrofon gelince aradığı kriterleri söyledi. Hayatına girecek erkeğin biraz kıro olması gerektiğini dile getirdi. Erkeklerin artık eril kişiliklerini kaybettiğini ve dişi gibi davrandıklarını anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-sumeyya-133-bolum.webp
Konuşanlar Sümeyya

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.