Konuşanlar Yasemin (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Yasemin (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni bir haftada daha seyircilerin karşısına çıktı. Programa damga vuran isimler arasında Yasemin de bulunuyordu. Peki, Konuşanlar Yasemin (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Milyonlara ulaşan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Konuşanla'da yeni bir hafta daha seyircilerin karşısındaydı. EXXEN'deki yerini alan programda bugün de yine birden fazla katılımcı ön plana çıkmayı başardı. Onlar arasında Yasemin de bulunuyordu ve kendisi hakkında ilk andan itibaren araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Yasemin (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Yasemin (133. bölüm) kimdir?

Bugün milyonlar önünde kamera karşısına çıkan Yasemin, 26 yaşında. İstanbul'dan gösteriye geldi. Sosyal medya yöneticisi olarak bir firmada çalışıyor. Bekar ve erkek arkadaşı da yok. Küçük göstermesi nedeniyle bazen kimliğinin sorulduğunu söylerken Hasan Can Kaya da 26 yaşa çok şaşırdı. B12 eksikliği olduğunu ve birçok şeyi unuttuğunu anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-133-bolum-yasemin-kimdir.webp
Konuşanlar Yasemin (133. bölüm) kimdir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.