Konuşanlar Aleyna (131. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Aleyna (131. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile yayınlanan Konuşanlar, bugün de ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden renkli konuklar içerisinde Aleyna da güne damga vurdu. Peki, Konuşanlar Aleyna (131. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın 131'inci bölümü 26 Ocak 2024 Cuma günü yayınlandı. Yine birbirinden komik anıların anlatıldığı ve cevapların verildiği programda bugün de bir kez daha öne çıkan isimler vardı. Onlar arasında Aleyna da bulunuyordu. Peki, Konuşanlar Aleyna (131. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Aleyna (131. bölüm) kimdir?

Bugün kameralar karşısında izleyicilerin önüne çıkan Aleyna, Avustralya'nın Melbourne kentinden geldi. Bir yardım kurumu ve üniversite işlettiğini söyledi ve senede milyonlarca dolar kazandığını anlattı. Hasan Can Kaya buna inanmak istemese de sonrasında farklı kontralarla esprileri arka arkaya sıraladı. Genç konuşanın 25-26 yaşında olduğu tahmin ediliyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-aleyna-2.webp
Konuşanlar Aleyna 131. bölüm

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.