Konuşanlar 132. bölüm Mehmet, İrem, Melih, Hilal, Ecem ve Faruk kimdir?

Konuşanlar 132. bölüm Mehmet, İrem, Melih, Hilal, Ecem ve Faruk kimdir?
EXXEN'in en popüler programı Konuşanlar, yeni bölümü ile yerini alıyor. Bu hafta adını tahtaya yazdıran isimler arasında Mehmet, İrem, Melih, Hilal, Ecem ve Faruk var. Peki, Konuşanla rMehmet, İrem, Melih, Hilal, Ecem ve Faruk kimdir? İşte detaylar...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve Pera'ya gelen konukların katılımı ile her hafta renkli dakikalara sahne olan Konuşanlar, 2 Şubat 2024 Cuma günü milyonların karşısına çıkıyor. Anıların anlatıldığı, fantezilerin veya batırma hikayelerinin itiraf edildiği ve soruların yanıtlandığı programda bu haftaya damga vuran isimler arasında Mehmet, İrem, Melih, Hilal, Ecem ve Faruk var. Peki, Konuşanlar 132. bölüm Mehmet, İrem, Melih, Hilal, Ecem ve Faruk kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 132. bölüm Mehmet, İrem, Melih, Hilal, Ecem ve Faruk kimdir?

EXXEN'de yayınlanan bölümlerinde seyircilerin ekran başına kilitlendiği Konuşanlar'da etkili cevap veren konukların adı tahtaya yazılıyor. Gösterinin ikinci yarısında sahnede soruları yanıtlıyor. Bu hafta o isimler Konuşanlar 132. bölüm Mehmet, İrem, Melih, Hilal, Ecem ve Faruk olarak belirlendi. Kendileri hakkındaki detaylar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Detaylar belli oldukça haberimize eklenecektir.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.