Konuşanlar 130. bölüm (19 Ocak) - Konuşanlar 130. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 130. bölüm (19 Ocak) - Konuşanlar 130. bölüm EXXEN, Youtube
Türkiye'nin en çok seyredilen programı Konuşanlar, yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden renkli konumların komik hikayeleri yine herkesi güldürecek. Konuşanlar 130. bölüm (19 Ocak) - Konuşanlar 130. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın yeni bölümü bu cuma da EXXEN'de yayınlanacak. Başarılı komedyeni seyretmek isteyenlerin yanı sıra ekranları başında takip etmeye çalışanlar gülmekten kırılacak. Konukların anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplar yine gündeme oturacak. Konuşanlar 130. bölüm (19 Ocak) - Konuşanlar 130. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 3. sezon 130. bölüm izle

Bir konuşan, zeki erkeklerden hoşlandığını ancak farklı tipte erkeklerle ilişki yaşadığını söyledi. Cinsel terapistlik yapan bir konuşan üzerinden dönen komediler de salondakileri güldürmeyi başardı. Kadınları künefeye benzeten Ünal günün en çok konuşulanlarından biri oldu.

Konuşanlar 3. sezon 130. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.