Konuşanlar Burçak Durası (130. bölüm) kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Konuşanlar Burçak Durası (130. bölüm) kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni bölümüyle ekranlara geldi. Programda yer alan isimler arasında Burçak Durası da bulunuyordu. Peki, Konuşanlar Burçak Durası (130. bölüm) kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmaya devam eden Konuşanlar,130'uncu bölümle yayınlandı. Gösteriye birçok ismin damga vurduğu programda bugün adından en çok söz ettiren konuşanlardan biri de Burçak oldu. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulamada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Burçak Durası (130. bölüm) kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Burçak Durası kimdir?

Bugün yayınlanan 130'uncu bölümüyle izleyicilerin ekran başına kilitleyen Konuşanlar'da kamera karşısına çıkan Burçak Durası, şarkıcı menajerliği yapıyor. 31 yaşında. Dünyada her şeyi yaşadığını ifade etti. Bir futbolcuyla nişanlı olduğunu anlattı ancak isim vermedi. Kendisinin Instagram'da binlerce takipçisi vardır. @burcakdurasi adresinden takip edebilirsiniz.

image-6047135.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.