Konuşanlar Nur (130. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Nur (130. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen komedi programı Konuşanlar, yeni bir haftada daha izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konuklar arasında Nur da vardı ve hakkında çok sayıda sorgulama yapılıyor. Konuşanlar Nur (130. bölüm) kimdir? Detaylar...

Milyonlarca kişinin her cuma ekran başına kilitlendiği Konuşanlar'ın 130'uncu bölümü 19 Ocak'da EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden komik anıların anlatıldığı ve cevapların verildiği programda bugüne damga vuran isimler arasında Nur da bulunuyordu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulana yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Nur (130. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Nur (130. bölüm) kimdir?

Bugün EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın yeni bölümünde kamera karşısına çıkan Nur, Acıbadem Üniversitesi'nde İngilizce Psikoloji bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi. Aslen Didimli. 18 yaşında. 4 aylık sevgilisi hakkında söyledikleri herkesi güldürdü. Elinin büyüklüğü ve Osmanlı tokadı atma iddiası da çok konuşuldu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

23jk4h32j34.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.