Konuşanlar Tuğba (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Tuğba (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Birbirinden komik hikayelerin anlatıldığı ve cevapların verildiği Konuşanlar, 133'üncü bölümü ile yayınlandı. Bugüne damga vuran isimler arasında Tuğba da vardı. Konuşanlar Tuğba (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Milyonlarca kez izlenen bölümleriyle adını zirveye yazdırmayı sürdüren Konuşanlar, yeni bir haftada daha seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden komik anların yaşandığı programda öne çıkan isimler de vardı ve Tuğba da onlar arasında bulunuyordu. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Tuğba (133. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Tuğba (133. bölüm) kimdir?

Bugün kamera karşısına geçerek milyonların önünde soruları yanıtlayıp hikayesini anlatan Tuğba, sosyal medya üzerinden takı satıyor. Senfoni orkestrası ile konser vermek istiyor. Kendisinden ilham alınarak bir şeyler çizilmesini veya yazılmasını istedi. İlişkisinde daha fazla zarar görenin karşı taraf olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-tugba-133-bolum-kimdir.webp
Konuşanlar Tuğba (133. bölüm) kimdir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.