Başlıklardan fal bakmak

Ülkemizde yalanın etkisi enflasyonu geçti.

İFTİRALAR, sorunları görmemizi engelliyor. En büyük sorumlu ve mucid güç peşinde koşan.

YAŞAMLA ilgili ideallerimiz için oy kullanırız. Bu idealimiz yoksa hayata da küsmüş sayılırız.

GENÇLER, 31 Mart’ta oy kullanmayacaklarını söylüyorlar. Bu hayattan beklentilerinin kalmadığının tavrıdır. Gençlerin umudu kırılmamalı. Bu gençlerin toplumsal depresyona girdikleri demektir. Hayata küsmek te tam bir depresyon belirtisidir.

KADIN, öldürüldüğü şiddetten nasıl kurtulacak. Çağ atlıyoruz, dünya değişiyor. Ancak kadının yazgısı hep ayni. Ben 70 yaşını geçiyorum. Sokak, ev, ekranlar yazgı ve görüntü hep ayni. Kadına şiddet! Kadınlar size sesleniyorum. Niçin anlamıyorsunuz. Kendi hikayenizden de mi esinlenmiyorsunuz? Bakınız yeni bir seçim! Hikayenizi anlatmak için bir fırsat daha. Sayılarımız eşit. Tüm ölçü birimleri üzerinden eşitiz. Hatta nicel ve nitel yaklaşık bir milyon fazlanız var.

ERKEK, dizi de kadına ben seni istediğim zaman sen de beni isteyeceksin diyor. Bu kaidedir. Kendine şiddeti hak gören hayvandır. Hani Maymun değildik. Kadınlar bu düzeni değiştirebilirsiniz.

ERZURUMDAN, İstanbul'a oy istemek dilenmektir, baskıdır, duygu sömürüsüdür

İFTİRA, bu seçimde yalan ve iftira enflasyonu yaşanmaktadır.

BUGÜN, makbul sayılan her tarikat ve cemaat gelecekte FETO adayı olacağını unutmayalım. dikkat!

GRELİN ve LEPTİN, bu hormonları aklınıza iyi yazın. Bugün onları tanıdık, kullanmaya başlıyoruz, yarın ömrümüz için onlarla dost olacağız. Laf aramızda ömrümüzü uzatacaklar. Onları saygılı. Stres ve sigaraya düşman olalım.

KRONİK STRES ve KÖTÜ BESLENME, yüzyılımızın en kötü düşmanları…

ARTIK, yabancı sermaye demiyoruz. Onun yerine Uluslararası doğrudan yatırım diyoruz. Ekonomik kardeşlik.

GENÇLER, gelecekte unutmamanız gereken 4 yeni kural. Dijital dönüşüme açık olma, Yeşil dönüşümü benimseme, Küresel tedarik zincirine entegre olma ve sürekli iyileştiren bir insan kaynakları sisteminin varlığına inanma.

BAZEN, sıradan bir hayatı da yaşamak gerek.

ANAYASAL demokrasiye darbe yapan ülke meclisi olarak tarihe geçtik. Toplumsal muhalefete karşı çıkan meclis. Kendi vekiline bile sahip çıkamayan meclis. Silinemeyecek karalar meclisi.

ÖNCE, ilk sonra orta=meslek okulları ve sonra üniversite eğitimine son veren ülke olarak tarihe geçtik. Sebep olanlar hala farkında değiller.
Siz de altını doldurabilirsiniz.
İyi ve akıllı seçimler huzur getirir dileğiyle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nail Yılmaz Arşivi