'Istakoz' paylaşımı tepki çeken AK Partili vekil özür diledi: 'Gündem değiştirme çabası...'

'Istakoz' paylaşımı tepki çeken AK Partili vekil özür diledi: 'Gündem değiştirme çabası...'
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı tepki çeken paylaşımının ardından özür mesajı paylaştı.

Her geçen gün yükselen zamlar ve artan enflasyon karşısında vatandaşların alım gücü düşerken AK Parti İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı'nın Monaco tatilinde yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması tepkiye yol açtı.

Bursalı'nın tepki çeken paylaşımına AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci'de “Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin! Yeter!” ifadeleriyle çıkışmıştı.

Bursalı gelen tepkiler sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yaptığı paylaşım nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Bursalı, konuyu Antalya'daki teleferik kazasına ve 29 kişinin hayatını kaybettiği Beşiktaş'taki yangına getirerek gündemin değiştirilmeye çalışıldığını söyledi.

Bursalı'nın söz konusu paylaşımı şöyle:

“Yoğun geçen seçim çalışmalarımız ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur. 30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim. Mensubu bulunmaktan onur duyduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum sn Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur.

‘GÜNDEM DEĞİŞTİRME’

Asla kötü niyet taşımayan ve yazılan hiçbir ücretle yakından uzaktan ilgisi olmayan yiyecek ve konuyla ilgili samimi üzüntümü ifade ederken, bunu fırsat bilip Antalya’daki teleferik faciasını unutturmak üzere gündem değiştirmeye çalışanları da çok iyi anlıyorum!

İstanbul’un göbeğinde 29 insanımızın hayatını kaybettiği, Antalya’da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanlarımızın hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz!
Kamuoyuna saygıyla sunarım.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.