Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yakup (15-19 Nisan) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yakup (15-19 Nisan) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
TV 8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Yarışmacılardan biri de Yakup oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yakup (15-19 Nisan) kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen ve her bölümde binlerce kişi tarafından seyredilen programda bugünden itibaren yarışacak isimlerden biri de Yakup oldu. Genç yarışmacı hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor ve bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yakup kimdi? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yakup kimdi? Instagram hesabı var mı?

Bugünden itibaren birincilik için ter dökecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışacak Yakup 31 yaşında. Aslen Trabzonlu. Emlak ve turizm alanında çalışıyor ve birçok ofisi mevcut. Boğaziçi Üniversitesi mezunu. Kendisi bekar. Instagram hesabı bilinmemektedir.

hj32g4j.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.