Mahir Polat İBB’deki görevine geri döndü: 'Türkiye için üretmeye devam'

Mahir Polat İBB’deki görevine geri döndü: 'Türkiye için üretmeye devam'
Mahir Polat, İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine geri döndü.

Yerel seçimlerden önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcılığı görevini üstlenen Mahir Polat, aralık ayında CHP'den Fatih Belediye Başkan adayı olmak için görevinden istifa etmişti.

Seçimde AK Parti'nin Fatih adayı Mehmet Ergün'ün Turan'ın gerisinde kalan Polat, oyların yüzde 43,77'sini almıştı. AK Partili adayın 7 bin 329 oy gerisinde yarışı tamamlayan Polat'ın aldığı oy 2019'da CHP'nin aldığı oydan yüksek olsada seçimi önde tamamlaması için yeterli olmadı.

Seçimi kaybeden Fatih Belediye Başkanı Mahir Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevine geri döndüğünü duyurdu.

Yeniden İBB Genel Sekreter Yardımcısı olan Polat, “Asla yalnız yürümeyeceksin…” notuyla paylaştığı videoyla şunları yazdı:

"Dünya tarihinin en değerli merkezi Fatih’in hak ettiği bir yönetim için verdiğimiz emek dolu beş aydan sonra bugün tekrar İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevime döndüm. İBB’de ikinci döneminde Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile beraber yol yürümeye devam ediyorum. Gece gündüz demeden İstanbul ve Türkiye için üretmeye, çalışmaya devam @ekrem_imamoglu”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.