Yok saymak nankörlük olur!

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Her seçimde bu cümlenin manasını tekrar tekrar anlıyoruz. Halk kullandığı oyu ile yöneticisini kendi belirliyor. Ya tamam diyor ya da devam. Çatalca Halkı 31 Mart Seçimi’nde Mesut Üner ve ekibine tamam dedi. Partisini ya da kendisini seversiniz sevmezsiniz işin bu tarafı kişiseldir fakat toplumsal yönü var ki onu görmezden gelemeyiz. Çatalca’ya beş yıl süresince önemli hizmetleri ve kalıcı eserleri olmuştur. Şimdi bu yazdığıma illa muhalefet yapacak olanlar olabilir. İktidarın gücünü kullandı da yaptı gibi gibi pek çok şey söylenebilir. Ancak gözle görülür hizmetleri yok saymak nankörlük olur.

Çatalca’nın çehresi değişti. Tek tek hizmetlerini sayacak değilim zaten meydandan başlayarak çevrenize şöyle bir göz gezdirdiğinizde görüleni sırf muhalefet olsun diye görmezden gelemeyiz. Bu ilçede bizler yaşıyoruz ve yapılan tüm hizmetlerden bizler faydalanıyoruz. Kim Çatalca’ya değer katacak hizmetler yapmışsa emeklerine saygımızı sunmak ve teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Mesut Üner’e Çatalca’ya kazandırdığı projeleri ve tüm hizmetleri için teşekkür ediyorum. Çatalca’ya bıraktığınız eserler de her daim hatırlanacaksınız. Gelecek süreçte Mesut Üner siyasi hayatına devam edecek mi, siyasi sahnede almak istediği bir rol var mı bilmiyorum. Ya da siyasi olarak tüm hayallerimi gerçekleştirdim, artık noktayı koymanın zamanıdır mı diyecek?

Ancak şunu biliyorum ki Mesut Üner Çatalca’da hizmet anlamında çıtayı yükseltti. Belediye Başkanı Erhan Güzel’in omuzlarına ağır bir sorumluluk yükledi. Hem kazandırdığı projelerin sürekliliğini sağlayıp, sahip çıkmak hem de daha yaratıcı projeleri hayata geçirip Çatalca’ya üstün hizmetler sunmak açısından. Bence bu anlamda bakınca kazançlı olan Çatalca olacak, çünkü daha iyi hizmet odaklı bir çalışma sistemi Çatalca’da yaşayanların yararına olacak. Hatalar, eksikler, yanlışlar her daim olduğu gibi Mesut Üner döneminde de olmuştur. Ancak hayat üç yanlış bir doğruyu götürür sistemiyle devam etmiyor. Doğrusuyla yanlışıyla, eksiğiyle fazlasıyla geçmiş beş yıl için teşekkür edip daha güzel günler görmek umuduyla yola devam ediyoruz.

Çatalca Belediyesi’nin kurulduğu tarihinden itibaren Çatalca’ya emek vermiş, hizmet etmek için gayret etmiş tüm başkanları şükranla anıyoruz. Daha güzel bir Çatalca için niyet edip yola çıkanlar ve gelecek zamanda çıkacaklarında yolları açık olsun. Her şey Çatalca içinse hep birlikte emek vermeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi kimi zaman teşekkür kimi zaman eleştiri yazılarımla daha güzel bir Çatalca için üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim. Çünkü Çatalca, çocuklarımızın, gelecek nesillerimizin bizlere emanetidir, sahip çıkmak her birimizin görevidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Savaş Atak Arşivi