10 Mayıs 2024 Cuma İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

10 Mayıs 2024 Cuma İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
İstanbul'da 10 Mayıs 2024 saatlik hava durumunun ayrıntıları belli oldu. Buna göre Cuma günü hava megakentte nasıl olacak?

İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişi güncel saatlik hava durumu verilerini merak ediyor. İl genelinde kapalı ve serinleyen havanın ardından 10 Mayıs 2024 Cuma günü havanın son durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Buna göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)'den alınan verilere göre Cuma günü İstanbul'da hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İstanbul'da haftanın son iş gününde hava kapalı ve yağışlı mı olacak? Meteoroloji'den son uyarılar neler? İşte İstanbul 10 Mayıs 2024 hava durumu verileri..

10 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 10 Mayıs 2024 Cuma günü hava çok bulutlu ve akşam saatlerinde sağanak yağışlı olacak. Megakentte hava serinleyecek ve rüzgar etkisini fazlasıyla hissettirecek.

Sıcaklık en yüksek 19 derece olurken en düşük sıcaklık 13 derece olması bekleniyor. Rüzgar saatte 30 ila 50 km hızla esecek fakat etkisini 65 km hıza çıkarması tahmin ediliyor.

Yağmur akşam saat 20:00'den sonra başlayacak. Sağanak yağmur görülme ihtimali yüzde 90 olarak belirtildi.

Kuvvetli rüzgar zaman zaman yaşamı olumsuz etkileyebilir. Trafikte aksamalar, soba ve doğalgaz zehirlenmeleri, ağaç devrilmesi gibi durumlara karşı dikkatli olunması öneriliyor.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.