Deprem bölgesindeki çocukların hediyeleri BEYKOMDER'den

Deprem bölgesindeki çocukların hediyeleri BEYKOMDER'den
Yüzyılın felaketi olarak anılan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yardım konusunda elinden gelenin en fazlasını yapmaya başayan BEYKOMDER, bölgede açılan yaraları sarmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde kendisi de Hataylı olan Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan Şehla, Hatay Defne'de yaşayan depremzede çocuklara gönderilmek üzere oyuncak kampanyası çağrısında bulundu.

Beylikdüzü Komşuları Derneği bu çağrıya duyarsız kalmadı ve kampanyaya destek oldu. Kampanyaya Beylikdüzü'nde ilgi büyük oldu ve kısa sürede yüzlerce oyuncak toplandı.

BEYKOMDER Başkanı Osman Tezemir, oyuncak kampanyasına desteklerini esirgemeyen dernek üyelerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Tezemir açıklamasında; "Bizler depremin ilk gününden bu yana bölgeyi hiç ihmal etmedik, unutmadık. Amacımız mağduriyetleri biraz olsun azaltabilmek, depremzelere yalnız olmadıklarını hissettirmekti. 23 Nisan vesilesiyle oyun ve oyuncakların da iyileştirici gücüne inanarak; çocuklarımızın yüzlerinde bir nebze de olsa tebessüm yaratmak istedik ve Beylikdüzü Belediye Başkan yardımcısı Cihan Şehla'nın Hatay Defne'deki depremzede çocuklara gönderilmek üzere başlattığı oyuncak kampanyasına dahil olduk. Bu anlamlı kampanya için başta Cihan Şehla'ya ve kampanyamıza ilgi gösteren tüm komşularımıza teşekkürü borç biliriz. Gücümüz yettiğince deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu yaraları hep birlikte saracağız. Ülkemizin geleceği olan kıymetli çocuklarımızın bayramını bir kez daha kutluyorum. ” ifadelerine yer verdi.

3c1a447a-85be-4f2a-9fef-f96acdac6dad.jpg

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.