Erol Karapınar'dan Ümit Dikbayır'a sert tepki: Allah'tan kork, nasıl ihanet ettin!

Erol Karapınar'dan Ümit Dikbayır'a sert tepki: Allah'tan kork, nasıl ihanet ettin!
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Erol Karapınar, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın Taksim Meydanı'ndaki açıklamalarına sert tepki gösterdi.

2024 yerel seçimlerinde beklediği sonucu alamayan İYİ Parti'de hareketli günler yaşanıyor. TV100'de yayınlanan Taksim Meydanı'na katılan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, partiyi Akşener'in eşinin, oğlunun ve özel kaleminin yönettiğini söyledi. Dikbayır; "Bu partide asıl siyasi işler başkanı Meral Akşener’in eşidir. Medya propaganda başkanı oğludur. Bu partide asıl genel sekreter özel kalemidir." açıklamasında bulundu. Bu sözlere İYİ Parti GİK Üyesi Erol Karapınar'dan tepki geldi.

"Yazıktır, günahtır, ayıptır"

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Erol Karapınar adeta yaylım ateşine tuttuğu Ümit Dikbayır hakkında şunları yazdı;

"Allah’tan kork Ümit Dikbayır!

Bak bu fotoğrafı Erzurum aday tanıtımında çekmiştim. İdda ettiğin Gölge Siyasi İşler Başkanı Sayın Tuncer Akşener nerede programı takip ediyor. Dikkatlice bak, Allah’tan kork.

Madem milyonların umudu bir partiyi 3-5 aile üyesi yönetiyordu niye isyan etmedin?
Neden olmaz demedin? Sizi susturan neydi?
Yazık değil mi! Bir Partinin Divan Kuruluna, Genel İdare Kuruluna, Koca teşkilatına, Milyonlarca seçmenine susarak nasıl ihanet ettin.
Madem iddiaların doğru, bu kadar emeğe, fedakarlığa bilerek neden ihanet ettin.
Neden zamanında konuşmadın. Niye sustun!

İyi günde dost oldunuz. Kötü günde en yakınlarında olan sizler hiçbir ahlak ve vicdan muhasebesi gözetmeksizin size ardına kadar açılan ekranlardan hançer sallıyorsunuz.
Yazıktır. Günahtır. Ayıptır.

Bu fotoğrafı Teşkilat Koordinatörü olarak sorumlu olduğum Erzurum aday tanıtıp programında, protokolde programı takip ederken çektim.

Genel Başkanın Eşi Sayın Tuncer Akşener ayakta duvara yaslanarak programı izliyordu."

3969b972-9d21-44f8-a8e6-47c1d4adcd37.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.