İş yerinde yanmış halde cesedi bulunmuştu: 1 kişi gözaltına alındı

İş yerinde yanmış halde cesedi bulunmuştu: 1 kişi gözaltına alındı
Yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış şekilde bulunan cesedin kimliği belli olurken yaşanan vahşette 1 kişi gözaltına alındı.

Bahçelievler'de yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış şekilde bulunan cesedin 39 yaşındaki Mustafa Bayraktar'a ait olduğu belirledi. Bıçaklanarak öldürüldükten sonra bağlanıp iş yerinin kundaklandığı değerlendirilen olayla ilgili 22 yaşında bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Kocasinan Merkez Mahallesi'nde saat 10.00 sıralarında hurda deposu olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürmüş ve yapılan incelemelerde bir erkeğe ait ceset bulunmuştu. Elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait olan cesedin baş ve el kısımlarında kesikler olduğu tespit edilirken ceset Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri hemen konuyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda cesedin 39 yaşındaki Mustafa Bayraktar'a ait olduğu belirlendi. Bayraktar'ın önce bıçaklandığı ardından elleri bağlandıktan sonra iş yerinin ateşe verilmiş olduğu tespit edildi. Polis, öldürülen Mustafa Bayraktar'ın son olarak görüştüğü 22 yaşındaki Şüpheli B.D.'yi gözaltına aldı. B.D.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

SARKINTILIK NEDENİYLE ÖLDÜRMÜŞ

İş yeri Sahibi B.D'nin alınan ifadesinde, annesi ve kardeşinin iş yerinde çalıştıkları sırada Mustafa Bayraktar'ın annesine sarkıntılık yaptığını görünce aralarında tartışma ve arbede yaşandığını. Annesinin iş yerinden çıktıktan sonra tekrar kavga ettiklerini ve elindeki bıçakla Mustfa Bayraktar'ı çok kez bıçakladığını ve cesedi yok etmek için varile koyarak yaktığını belirtti.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.