Marmara'da yaşayanlar 4 gün boyunca dikkat! Gök gürültülü sağanak yağış geliyor 18-21 Nisan 2024

Marmara'da yaşayanlar 4 gün boyunca dikkat! Gök gürültülü sağanak yağış geliyor 18-21 Nisan 2024
Marmara Bölgesi'nde sıcak giden havanın ardından Meteoroloji tarafından gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Buna göre hangi illerde kaç gün sağanak yağış görülecek?

İstanbul'da günlerdir görülen güneşli ve ılık havanın ardından MGM'den yağış uyarısı geldi. Buna göre İstanbul başta olmak üzere Marmara ve Ege Bölgesi'nde 4 gün boyunca gök gürültülü ve sağanak yağış görülecek.

İstanbul'da 4 gün boyunca yağışlı olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) alınan hava tahmin raporuna göre İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'nin tamamı, Ege ve Akdeniz Bölgeleriyle birlikte İç Anadolu Bölgesi'nde de gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Gök gürültülü sağanak yağış 17 Nisan 2024 Çarşamba gecesi başlayacak ve 4 gün boyunca şiddetli olarak etkisini hissettirecek. İstanbul'da 18 Nisan 2024 Perşembe ve 19 Nisan 2024 Cuma günleri İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Bursa illerinde gök gürültülü sağanak yağış görülürken,

haritatahmingun2.png

20 Nisan 2024 Cumartesi günü ise ülke genelindeki Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz illerinde gök gürültülü sağanak yağış devam edecek.

21 Nisan 2024 Pazar günü ise gök gürültülü sağanak yağış Kırklareli, Edirne ve İstanbul'un kuzeyinde yer yer etkili olacak.

Sağanak yağışla birlikte sıcaklık düşecek!

18-21 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara Bölgesi ve civar bölgelerde görülmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağış sıcaklıkları 6-8 derece birden düşürecek.

haritatahmingun4.png

İstanbul'da sıcaklık 18 Nisan 2024 Perşembe günü 22 derece olurken günler ilerledikçe sıcaklıkta 1-2 derece hafta sonuna doğru düşüş bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.