Vali Gül’den İbrahim Oktugan’ın ailesine ziyaret

Vali Gül’den İbrahim Oktugan’ın ailesine ziyaret
İstanbul Valisi Davut Gül, okulda bir öğrencinin silahlı saldırısı sonrasında hayatını kaybeden öğretmen İbrahim Oktugan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul Eyüpsultan’da bulunan bir özel okulun müdürü İbrahim Oktugan’ın Iraklı bir öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmesinin yankıları sürüyor. Saldırıyı gerçekleştiren saldırgan dün tutuklanırken, müdür Oktugan’ın cenazesi de toprağa verilmişti. Vali Davut Gül, dün ikindi namazının ardından defnedilen Oktugan’ın ailesini ziyaret etti.

İstanbul Valisi Davut Gül’ün, İbrahim Oktugan’ın ailesine yaptığı taziye ziyaretine ilişkin görüntüler, İstanbul Valiliği’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Oktugan’ın evinin önüne kurulan taziye çadırına giderek ailesine başsağlığı dileklerini ileten Vali Gül, ziyaret sırasında okunan duaya da eşlik etti.

Ziyaret şu sözlerle paylaşıldı:

“Valimiz @gul_davut #Eyüpsultan’da menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybeden okul müdürümüz İbrahim Oktugan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Vali Gül, merhum Oktugan’ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.