İki motosiklet sürücüsünün "kaldırım" tartışması gündem oldu!

İki motosiklet sürücüsünün "kaldırım" tartışması gündem oldu!
İstanbul'da iki motosiklet sürücüsü trafikte ilerlerken aralarında tartışma çıktı. Sürücülerden biri kaldırımdan gitmeye çalışırken "kaldırımdan gidemezsin" uyarısı gelince ortam bir anda gerildi.

İstanbul trafiğinde motosiklet sürücülerin kaldırımı kullanmaları, yayaları sıkıştırarak geçitlerde geçmeye çalışmaları birçok vatandaşın muzdarip olduğu ve şikayet ettiği konulardan biri.. Dün yaşanan tartışmada "motosiklet sürücülerinin kaldırımda ilerleme" konusunu bir kez daha karşı karşıya getirdi.


İstanbul'da yaşanan bir olayda, iki motosiklet sürücüsü aynı istikameti kullanarak ilerlerken trafiğin kilitlenmesi ile bir motosikletli kaldırımı kullanarak geçmeye çalıştı. Kaldırımı kullandığını gören diğer motosiklet sürücüsü ise duruma tepki gösterdi.

"Kaldırımdan gidemezsin"

Motosiklet sürücüsü, kaldırımdan giden diğer motosiklet sürücüsüne "Neden kaldırımdan gidiyorsun" diye uyarınca ikilinin arasında tartışma çıktı. Kaldırımdan giden sürücü "Sen polis misin?" diye cevap verince ortalık bir anda gerildi. Ardından uyaran motosikletli ise "Biz eşek başı mıyız da sen yoldan ilerliyoruz, sen kaldırımdan gidemezsin" diyerek tepki gösterince o anlar kask kamerasına yansıdı.

Kaldırımı işgal eden o motosikletlinin anları ise saniye saniye görüntülendi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.