Nebahat Çehre'ye nazar değdi! Usta sanatçı apar topar hastaneye kaldırıldı

Nebahat Çehre'ye nazar değdi! Usta sanatçı apar topar hastaneye kaldırıldı
Aşkı Memnu'nun Firdevs'i usta sanatçı Nebahat Çehre, sağlıklı ve fit görüntüsüyle dillerden düşmezken sevilen oyuncudan korkutan haber geldi.

Usta oyuncu ve şarkıcı Nebahat Çehre, yıllara meydan okuyan güzelliği ve genç görüntüsüyle her geçen gün kendine hayran bıraktırırken başarılı oyuncıya adeta nazar değdi. Çehre, aniden fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırıldı.

Hafızalara kazınan Firdevs Yöreoğlu karakteriyle nam salan Nebahat Çehre, 80 yaşında olmasına rağmen sağlığına dikkat eden ve sporunu aksatmayan yapısıyla örnek bir yaşam biçimi sunarken bir anda hastaneye kaldırılması sevenlerini tedirgin etti.

t25-nebahat-cehre-apar-topar-186.webp

Kalbi daha fazla dayanamadı

Geçtiğimiz günlerde fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılan Nebahat Çehre'nin kalp damarlarından birinin tıkalı olduğu ve stent takıldığı belirtildi.

Çehre'nin sağlık durumunun gözetim altında olduğu ve 1 gece kaldıktan sonra evinde istirahat ettiği öğrenildi. Usta sanatçının evinde olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken, Nebahat Çehre'den herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.